Новини

30.05.2018

З нагоди 50-ї річниці Відокремленого підрозділу «Брянківський коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка» була підготовлена виставка творчих робіт і досягнень студентів та викладачів коледжу.

Виставка стала творчим звітом студентів і викладачів за останні чотири роки. В експозиції представлено близько 40 живописних і графічних робіт, а також прикраси для декору зачісок.

Виставка не обмежена жанровими і тематичними рамками. До неї увійшли портрети, натюрморти, сюжетні і символічні композиції, величні пейзажі України. Експозиція цікава розмаїттям зображуваного, власною палітрою, любов'ю до рідного навколишнього світу, прагненням творити.

Серед учасників виставки – переможці міжнародних та обласних конкурсів, молоді талановиті студенти – Ольга Шатова, Дар'я Кузьміна, Дар'я Червяк, Катерина Несмашна.

Окремою частиною експозиції стали нагороди, дипломи, сертифікати, які засвідчують високий професійний рівень студентів і викладачів коледжу.

Виставка зацікавила присутніх. Зокрема, на народного депутата Курило В.С. справили враження творчі роботи та досягнення колективу коледжу за чотири роки вимушеної евакуації. На думку Віталія Семеновича, "це змогли створити лише сильні духом студенти і викладачі – люди, які є патріотами своєї держави".

 

Інформація про ювілей на сайті Луганського національного університету імені Тараса Шевченка