Новини

30.05.2018

Під час урочистого святкування 50-річчя Відокремленого підрозділу «Брянківський коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка» відбулось нагородження найкращих студентів, педагогів та співробітників.

Народний депутат В.С.Курило вручив нагороди педагогам коледжу: М.С.Сапіжаку, директору, - Почесну Грамоту Верховної Ради України, якою був відзначений Михайло Степанович за особливі заслуги перед українським народом; за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку кваліфікованих спеціалістів та плідну педагогічну діяльність Подякою Міністерства освіти і науки України нагородив заступника директора з навчальної роботи Камчатну Н.В. і завідувача технологічного відділення Левшіну Г. Д.

Віталій Семенович Курило побажав Брянківському коледжу впевнено йти у майбутнє і гідно робити свою справу заради зміцнення рідної України.

Начальник Департаменту освіти і науки Луганської ОДА Юрій Вікторович Стецюк вручив Подяки Луганської обласної державної адміністрації викладачеві художніх дисциплін Віщенко О.В. та методисту Радіоновій Є.В.; Почесну грамоту Департаменту освіти і науки ЛОДА - завідувачу навчально-методичного кабінету Кореняк Н.В. і викладачеві спеціальних дисциплін Старанко Т.В., відзначивши таким чином їх багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток освіти регіону та з нагоди 50-ї річниці з дня заснування навчального закладу.

Ректор ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» Савченко Сергій Вікторович нагородив Грамотою ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» за високий професіоналізм, сумлінну працю, досягнуті успіхи в організації роботи закладу завідувача навчально-виробничими майстернями Дунець Н.В., головного бухгалтера Пянтковську Л.О. і бухгалтера Чайку В.В.; за успіхи в навчанні, активну участь в житті коледжу та з нагоди святкування 50-ї річниці Відокремленого підрозділу «Брянківський коледж ЛНУ імені Тараса Шевченка» - студентку 3 курсу спеціальності «Дизайн (перукарське мистецтво та декоративна косметика) Бажан Ірину.

За активну громадську позицію, плідну роботу у профспілці, особистий внесок у соціально-економічний захист працівників Севрюк Сергій Віталійович нагородив Почесною грамотою Луганської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України бухгалтера профспілкового комітету коледжу Черемісову Т.В.; за значний особистий внесок у пропаганді активної громадської позиції, здорового способу життя, змістовну організацію дозвіллєвої сфери навчального закладу грамотою – членів профспілкового комітету; Семенюк О.Ю. і Шубіну Г. О.

Дворнік І.Л., методист Ради директорів вищих навчальних закладів 1-2 рівнів акредитації Луганської області також прийшла з привітаннями для Брянківського коледжу. У своїй промові Ірина Леонідівна зауважила, що коледж багатий талановитими студентами і викладачами і подарувала пам'ятний знак від Ради директорів ВНЗ 1-2 р.акр. Луганської області, побажавши навчальному закладу подальшого процвітання.

У своїй зворушливій промові директор ВП «Лисичанський педагогічний коледж ЛНУ імені Тараса Шевченка» Мінєнко Г. М. висловила теплі побажання і надалі досягати успіхів на освітянській ниві, а також сподівання, що прийде час, і Брянківський коледж повернеться додому. Не обійшлося, звичайно, без святкових подарунків для зміцнення матеріальної бази.

Колеги із Кадіївського педагогічного коледжу подарували альбом для світлин на пам'ятну згадку про досягнення і непростий шлях коледжу.

Цього святкового дня до коледжу завітав заступник командира батальйону «Тернопіль» Анатолій В'ячеславович Стельмащук, який висловив повагу і подяку навчальному закладові на чолі з його директором і нагородив М.С.Сапіжака за тісну співпрацю та шефську допомогу, а також приніс пам'ятні подарунки.

М.С.Сапіжак нагородив грамотами ВП «Брянківський коледж ЛНУ імені Тараса Шевченка» за сумлінну працю, активну участь у культурно-просвітницькій діяльності, відданість справі та з нагоди 50-річчя коледжу майстра виробничого навчання Кучерук Олену Петрівну, а найкращим і найактивнішим студентам – подарунки. Цієї честі удостоєні були: Щербіна Юлія, студентка 3 курсу спеціальності «Дизайн (перукарське мистецтво та декоративна косметика)», Бажан Ірина, студентка 3 курсу спеціальності «Дизайн (перукарське мистецтво та декоративна косметика)», Шатова Ольга, студентка 3 курсу спеціальності «Дизайн (графічний дизайн)», Маліков Олександр, студент 3 курсу спеціальності «Дизайн (графічний дизайн)».

Випускники коледжу передали відеопоздоровлення для свого улюбленого навчального закладу, яким пишаються. Святковий подарунок надіслала з далекої Варшави талановита художниця, випускниця 2014 року спеціальності «Дизайн» Кротько Алеся.

50-річчя коледжу – це свято, коли студент, випускник, викладач і співробітник нашого колективу – кожна людина, хто серцем і душею, долею і своїми справами долучився до рідного навчального закладу, почуває себе членом однієї великої родини, ім'я якої – Брянківський коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка.

З днем народження, рідний коледжу!

 

Інформація про ювілей на сайті Луганського національного університету імені Тараса Шевченка