Новини

06.06.2018

Залишилися позаду всі хвилювання і турботи у зв'язку зі святкуванням 50-РІЧЧЯ БРЯНКІВСЬКОГО КОЛЕДЖУ ЛНУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА. Викладачі і студенти повернулися в свій, неменше напружений режим роботи: навчальні практики, екзамени, захисти курсових робіт та виробничої практики, державні екзамени випускників.

Адміністрація коледжу вирішила внести різноманіття в навчальний процес. А саме, студентів що взяли участь у підготовці ювілейного свята відмітили подяками і цінними подарунками. На цей захід завітали бійці з батальйону «Тернопіль» з подарунками від колег з м. Тернопіль та Тернопільської області.

Директору коледжу М.С.Сапіжаку була вручена грамота від УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ за плідну педагогічну діяльність, активну громадянську позицію і вагомий внесок у справу національно-патріотичного виховання студентської молоді.

Брянківський коледж теплими словами і подарунками привітали ДНЗ «ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ КОЛЕДЖ З ВІЙСЬКОВОЮ ТА ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ», ЧОРТКІВСЬКИЙ ГУМАНІТАРНО-ПЕДАГОГІЧНИЙ КОЛЕДЖ ІМЕНІ ОЛЕКСАНДРА БАРВІНСЬКОГО. Від себе особисто та колективу ЗБАРАЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ висловив Роман Полікровський побажання оптимізму, плідної і творчої праці в ім'я розквіту України. А ще студенти і викладачі Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу передали в подарунок вишиті бісером на полотні Гімн України та ікону.

Захід пройшов в теплій і дружній атмосфері.