Новини

26.06.2018

26 червня 2018 року у Брянківському коледжі відбулася атестація випускників освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» у формі захисту дипломних робіт зі спеціальності 022 Дизайн (графічний).

Голова екзаменаційної комісії – кандидат технічних наук, доцент кафедри інформаційних технологій та електронних систем Донбаського державного технічного університету Захожай О.І. До складу ЕК також увійшли адміністрація і досвідчені викладі коледжу.

Студенти-випускники відповідально поставилися до своєї кваліфікаційної атестації та добре підготувалися до захисту своїх дипломних проектів. Випускники показали високий та достатній рівень знань як з фундаментальних дисциплін (художнє проектування, макетування та робота в матеріалі, живопису і композиційної організації форми), так і з сучасних технологій проектування дизайн-об'єктів.

Сфера діяльності випускників – це незначна кількість державних підприємств, які функціонують за профілем дизайну, та велика кількість комерційних підприємств, фірм та творчих бюро, які розташовані в різних містах України.

Голова екзаменаційної комісії високо оцінив рівень захищених випускових кваліфікаційних робіт, а комісія рекомендувала студентів гр.41ДГ Піддубного Д., Захарову О. та Бондаренко О. до вступу на наступний освітньо-кваліфікаційний рівень до ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка».

Успіхів вам, наші випускники, гарної долі, процвітання, нових звершень та перемог на життєвому шляху!