Новини

27.08.2018

27 серпня у Брянківському коледжі ЛНУ імені Тараса Шевченка розпочався новий 2018-2019 навчальний рік.

День знань є важливим і цінним для всіх поколінь, адже знання і якісна освіта – це запорука успіху кожної людини, основа розвитку суспільства. Головними героями цього дня, безумовно, були ті, хто вперше переступив поріг нашого коледжу, отож і особливі привітання були першокурсникам!

Розпочався цей день із загального першого уроку, тема якого «Єдина і сильна».

Під час уроку викладачів і студентів щиро привітав з початком 51-го навчального року директор коледжу, відмінник освіти України, Заслужений працівник культури України, М.С. Сапіжак. Він зазначив, що у житті першокурсників починається новий і дуже важливий період. Усі студенти отримають якісну й затребувану освіту, яка забезпечить надійну базу знань для успішної кар'єри. Також зауважив, що від кожного з нас залежить, наскільки буде держава сильною, єдиною та мирною.

З теплими словами виступила заступник директора з навчальної роботи Камчатна Н.В. що привітала студентів та наголосила, що коледж ставить перед собою особливу місію: виховання справжньої гідної української національно-патріотичної еліти, яка в майбутньому своїми зусиллями буде творити розмаїття української нації.

Дуже цікавими моментами стали показані відеоролики «Історія Брянківського коледжу» та «Досягнення викладачів та студентів коледжу за останні 8 років», які справили незабутні враження на першокурсників.

На початку навчального року від всієї душі хочеться побажати усім студентам Брянківського коледжу наснаги та енергії, натхнення та вагомих здобутків у навчанні та для розвитку рідної Української Держави.