Новини

22.09.2018

22 вересня в місті Краматорську відбувся один з найяскравих, масштабних і емоційних заходів року - марафон під назвою «Наш Краматорськ», присвячений 150-річчю заснування міста. Захід проводився з метою пропаганди здорового способу життя й залучення населення до регулярних занять фізичною культурою і спортом, розвитку масового спорту, створення позитивного іміджу України у світі та підтримки Олімпійського руху в країні. Спортивне свято почалося з самого ранку і на участь в ньому зареєструвалося 2500 чоловік з різних міст Донеччини, Харкова, Дніпра, Вінниці, Кривого Рогу, Києва, Львова приїхали гості з Грузії, Польщі, Британії та Швейцарії.

Студенти Брянківського коледжу не залишились осторонь цієї грандіозної події та долучилися до пробігу. Холоша Аліна (гр. 11-ДЕП) і Свиридова Поліна (гр.21-ДГ) взяли участь у дистанції на 5 км . Перед стартом інструктори фітнес-клубу «Малібу» провели розминку для учасників і наші дівчата показали добрий результат, за що отримали медаль в пам'ять про участь у марафоні. Марафон подарував учасникам і глядачам справжнє спортивне свято, незабутні враження і дружню атмосферу. Спортсмени з цікавістю подивились виступ барабанщиць. Цього дня охочі бігли дистанцію у 5 км, 21км — півмарафон, 30 км — ультрамарафон, 42 км — марафон. Також були дитячі та родинні естафети. І під кінець марафону відбувся яскравий забіг з собаками.

Цей масштабний захід в Донецькій області з кожним роком стає все більше популярним не тільки серед жителів регіону, а й усієї країни.