Новини

19.11.2018

Студенти та викладачі Брянківського коледжу ЛНУ імені Тараса Шевченка відзначили МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СТУДЕНТА.

Свято розпочалося з привітального слова директора коледжу, заслуженого працівника культури України, відмінника освіти України Сапіжака Михайла Степановича, який побажав студентам здійснення найзаповітніших мрій, творчої наснаги та щасливої долі.

Кращим студентам коледжу були вручені грамоти, подяки та подарунки, що стало хвилюючим моментом для всіх присутніх.

Святкування Міжнародного дня студента подовжилося посвятою першокурсників у студенти. Усіх присутніх привітала богиня мудрості Афіна Паллада, яка з першокурсників узяла урочисту клятву «Сумлінно ставитися до навчання, бути гідними громадянами рідної України та відданими своїй майбутній професії.

Виступ студентки 4 курсу Марії Зубанової запам'ятався неймовірною динамікою та шаленою енергетикою, у її виконанні прозвучала пісня «Запали вогонь».

Щиро привітала студентство зі святом голова студентського парламенту коледжу Ольга Шатова, яка побажала самореалізації, активної життєвої позиції, успіхів у всіх починаннях.

На цьому святі лунали оплески, бурхлива емоційна підтримка зали, панував чудовий настрій – все це створювало неповторну атмосферу незабутніх студентських років.