Новини

26.11.2018

В сучасних умовах великого значення має підготовка студентів коледжу до активної участі в науковій, громадській та політичній діяльності країни, спрямованої на розвиток своїх міст та регіонів України. Саме тому 26 листопада 2018 року в рамках відзначення 100-річчя Національної академії наук України у ВП «Брянківський коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка» відбулося урочисте засідання студентського наукового товариства.

Освіта, яка забезпечує залучення нового покоління до базових цінностей вітчизняної та світової науки і культури, формує основи громадянської позиції, і саме Національна академія наук України сприяє її розвитку.

Учасників коледжанського наукового заходу привітали завідувач навчально-методичного кабінету Кореняк Н.В. та методист коледжу Радіонова Є.В. У своєму зверненні до молодих науковців вони зауважили, що цей захід має історичний характер, бо присвячений саме 100-річному ювілею Національної академії наук України. Також на засіданні круглого столу були відзначені найактивніші студенти коледжу - учасники наукових конференцій і семінарів.

Голова Студентського товариства студентка Медвідь Катерина (група 31-ДО), у своїй доповіді звернула увагу учасників круглого столу на процес модернізації освіти, підбила підсумки наукової роботи студентів у 2018 році.

З доповідями виступили й інші представники студентської молоді коледжу від різних спеціальностей, які брали участь у наукових заходах, присвячених 100-річчю Національної академії наук України, а саме:

Виступи учасників були змістовними та цікавими. Наприкінці урочистого засідання круглого столу було відзначено, що план заходів з відзначення 100-річчя Національної академії наук України у 2018 році був виконаний у повному обсязі.

Проведення таких заходів ще раз підтверджує, що Студентське наукове товариство коледжу активно сприяє розвиткові навичок науково-дослідної та пошукової роботи студентів, надає можливість брати участь у розробці конкурсних проектів, програм школи лідерства, молодого політика, у роботі семінарів і конференцій.