Новини

29.01.2019

28-29 січня 2019 року у коледжі відбувся ВІДКРИТИЙ ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ ПРОЕКТІВ.

Студенти випускного курсу спеціальності 022 Дизайн (перукарське мистецтво та декоративна косметика) презентували свої проекти, в яких розглянули композиційні засади розробки сучасних перспективних моделей зачісок.

Випускники продемонстрували високий рівень професійних навичок і умінь, художніх здібностей і дизайнерського мислення.

Знання студентів з таких дисциплін, як художнє моделювання зачіски, основи композиції, кольорознавство, стилістика перукарської справи і багатьох інших були втілені в реальні дизайн-проекти.

Екзаменаційна комісія відзначила високу якість дипломних проектів Щербини Ю., Устовицької І., Рибіної В., а також професійний підхід до створення художніх образів, нестандартне розв'язання теми, високу якість практичного виконання.

Перукарське мистецтво — це не лише крок в розвитку сучасної освіти, а й унікальна можливість зануритися в світ краси, моди і стилю, отримавши при цьому престижну професію фахівця перукарського мистецтва та декоративної косметики.

Адміністрація Брянківського коледжу Луганського національного університету імені Тараса Шевченка вітає студентів випускних груп з успішним захистом дипломних проектів!