Новини

31.01.2019

Патріотизм – основа духовного становлення громадянина.
Патріотизм – серцевина людини, основа її активної позиції.

В. О. Сухомлинський

Питання національно-патріотичного виховання молодого покоління є одним із пріоритетних напрямків діяльності Відокремленого підрозділу «Брянківський коледж ЛНУ імені Тараса Шевченка».

31 січня у нашому навчальному закладі відбулась зустріч студентів спеціальності «Дизайн» та викладачів коледжу з воїном батальйону «Тернопіль» Іллею. Зустріч відбулась у форматі «круглого столу» на тему «Патріотизм як основа побудови майбутнього України». Ілля визначив роль патріотизму в житті нашого сучасного суспільства в теперішній час, не тільки сформулював поняття та уявлення, пов'язані з патріотизмом а також уважно вислухав думки студентів, розповів про свої поїздки і зустрічі з молоддю різних міст України і не тільки. В ході дискусії студенти задавали питання про його активну громадську позицію, про формування у підростаючого покоління відчуття патріотизму, любові до Батьківщині та інші.

Наприкінці зустрічі Ілля зазначив, що доля країни залежить від небайдужих людей - патріотів своєї держави і побажав студентам виховувати в собі громадянина-патріота України.