Новини

01.03.2019

ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» залишається еталоном якості української освіти, який 1 березня 2019 року відзначив 98-му РІЧНИЦЮ ВІД ДНЯ ЗАСНУВАННЯ.

За цей час університет пережив чимало злетів та падінь, змінилося місце перебування, змінився час. Проте він продовжує, незважаючи ні на що, працювати заради єдиної мети – щасливого майбутнього України. Уже п'ятий рік поспіль викладачі, студенти та співробітники відзначають це свято на Старобільщині.

Програму святкових заходів розпочали урочистим відкриттям загальноуніверситетських виставок, у яких взяли участь студенти Відокремленого підрозділу «Брянківський коледж ЛНУ імені Тараса Шевченка».

Здивували усіх присутніх дівчата з Народного студентського театру мод своїми вишуканими сукнями та вечірньо-фантазійними зачісками, що і стало яскравим виступом для гостей університету.

На засіданні Вченої ради університету були вручені почесні нагороди і присвоєні почесні звання викладачам та співробітникам за сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток національної освіти.

Звання «Почесний працівник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка» отримав директор ВП «Брянківський коледж ЛНУ імені Тараса Шевченка» Михайло Степанович Сапіжак.

У програмі урочистостей яскравою подією став святковий концерт, під час якого студенти й викладачі вітали одне одного зі святом.

Логічним фіналом святкових заходів з нагоди 98-ї річниці з дня заснування університету став концерт випускника ЛНУ імені Тараса Шевченка, переможця проекту «X-фактор» Дмитра Бабака, що відбувся в Старобільському районному будинку культури імені Тараса Шевченка.