Новини

14.03.2019

Студенти та викладачі Брянківського коледжу упродовж кількох останніх років підтримує товариські стосунки з батальйоном «Тернопіль». Бійці неодноразове є учасниками різноманітних заходів, що проходять в нашому закладі. Коледжани також відвідують своїх друзів на місці їх дислокації. Звісно, нас єднає не лише дружба, а й безмежна любов до рідної Батьківщини.

Саме тому 14 березня з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України студенти та викладачі Відокремлених підрозділів «Брянківський коледж ЛНУ імені Тараса Шевченка» та «Лисичанський педагогічний коледж ЛНУ імені Тараса Шевченка» привітали бійців батальйону «Тернопіль» з Днем українського добровольця. Хоч це Свято і є новим для національного календаря України, проте явище, якому воно присвячено, споконвіку супроводжує дружній український народ. Яскрава національна риса, благословення і традиція українського народу - бути небайдужим до свого сьогодення та майбуття, до долі своїх дітей, честі і пам'яті своїх славних батьків.

Коледжани подякували бійцям за безкорисливу, свідому, добровільну працю на благо процвітання і миру на рідній землі. Побажали доброго здоров'я на довгі роки, щастя, благополуччя, миру та надійного тилу та залишили до чаю смаколики і подарунки.