Новини

15.03.2019

15 березня у Відокремленому підрозділі «Брянківський коледж ЛНУ імені Тараса Шевченка» відбулось урочисте вручення дипломів випускникам 2019 року зі спеціальності Дизайн (перукарське мистецтво та декоративна косметика).

Урочисту церемонію вручення дипломів розпочав директор Михайло Степанович Сапіжак. Він привітав випускників із цією знаменною подією, побажав їм успіхів на життєвому шляху, впевненості в собі та своїх силах, кар'єрного зростання, міцного здоров'я і , найголовніше,- знайти своє «місце під сонцем» в обраній спеціальності.

Далі відбулася найочікуваніша мить для випускників – вручення дипломів. Шістнадцятеро випускників коледжу отримали дипломи молодшого спеціаліста звичайного зразка, а випускниця Устовицька Ірина - диплом з відзнакою.

Також випускників чекали теплі слова побажань від керівника групи Віщенко Ольги Володимирівни і студентів молодших курсів, а особливим подарунком став відеоролик «Випуск-2019» про студентські роки групи 41-МП. Адже більшість випускників набули не лише належних знань та кваліфікації зі спеціальності, але й в стінах навчального закладу розкрився їх потенціал творчих, активних особистостей, громадян українського суспільства. Салова Поліна та Капітонова Маргарита - яскраві моделі Народного студентського театру моди коледжу, Наконечна Юлія та Рибіна Вікторія – майстри візажу і перевтілень, Устовицька Ірина та Щербіна Юлія – активні волонтери, що підстригали бійців батальйону «Тернопіль».

Від імені випускників зі словами подяки усьому колективу Брянківського коледжу за турботливе ставлення, терпіння, розуміння, підтримку впродовж усіх років навчання виступила випускниця Марія Зубанова, активна учасниця багатьох коледжних заходів. На знак вдячності Марія заспівала пісню всім присутнім.

Яскравим на події, душевним, трепетним та надзвичайно емоційним – таким запам'ятається студентам цей день.

Диплом – символ початку нового дорослого життя. Зараз для випускників відкриті всі двері, у них є чимало можливостей для реалізаціі себе як професіонала своєї справи і продовження навчання у стінах Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка». Вітаємо всіх випускників з отриманням дипломів, бажаємо їм творчих і професійних успіхів!