Новини

26.06.2019

Щороку 28 квітня в Україні відзначається ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ, який у 2019 році проводиться під гаслом «Безпечне та здорове майбутнє праці» в період з квітня по червень.

На виконання запланованих заходів 26 квітня в Брянківському коледжі ЛНУ імені Тараса Шевченка пройшов відкритий урок «28 квітня - Всесвітній день охорони праці», упродовж травня студенти груп 31-ДГ та 31-МП продемонстрували презентації та відеоролики на тему «Безпечне та здорове майбутнє», студенти груп 21-ДГ та 21-МП взяли участь у конкурсі тематичних листівок, буклетів, брошур. 20 травня з нагоди відзначення 100-річчя Всесвітнього дня охорони праці студенти групи 31-ДГ взяли участь у проведенні семінару "Безпечне та здорове майбутнє праці" на базі Лисичанського педагогічного коледжу.

У ході семінару студентам була надана інформація про стратегічні завдання, які стоять перед державою та бізнесом щодо визнання пріоритетності здорових та безпечних умов праці, про впровадження заходів для заохочення вдосконалень у сфері безпеки та охорони здоров'я працівників під час роботи відповідно до Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, згідно з головними принципами, що сприяють безпеці та гігієні праці, а також запропоновано перелік служб відповідної галузі для отримання додаткової інформації та консультацій щодо запобігання порушень законодавства у сфері охорони праці та дотримання роботодавцем здорових та безпечних умов праці.

Тільки спільними зусиллями можливо виконати завдання, передбачені програмами реформ, і забезпечити конституційне право громадян на гідні умови праці.