Новини

26.06.2019

24-26 червня 2019 року для студентів спеціальностей 051 Економіка та 071 Облік та оподаткування успішно завершилась ДЕРЖАВНА КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ, яка проходила у форматі комплексного державного екзамену з предметів спеціального циклу, а саме: виконання тестових завдань з охорони праці та економічного аналізу, теоретичних питань з таких дисциплін, як планування та організація діяльності підприємства, фінансовий облік, податкова система, управління витратами, контроль і ревізія, економіка і нормування праці. Практична частина містила розв'язання задач спеціальних дисциплін.

Результати показали, що студенти опанували програмний матеріал із зазначених дисциплін і продемонстрували, в цілому, достатній рівень професійної підготовки. Досить високий рівень підготовки виявили такі студенти: Говорова Є.В., Куєвда В.М., Запорожченко О.А., Каменський О. О., Козлова В.В.

Адміністрація Брянківського коледжу Луганського національного університету імені Тараса Шевченка вітає студентів з успішним завершенням Державної кваліфікаційної атестації і отриманням освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст».