Новини

03.10.2019

Педагогічну стежку обирають ті, хто здатен взяти на себе дуже відповідальну місію – навчати і виховувати молоде покоління. Саме вчителі не лише дають знання, а й допомагають своїм підопічним розправити крила для великого польоту довжиною в життя.

2 жовтня 2019 року, у Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі відбулись урочистості з нагоди ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ. Міністерську відзнаку – нагрудний знак «Василь Сухомлинський» – отримав директор Брянківського коледжу М.С.Сапіжак, яку вручив Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький.

Сьогодні, напередодні професійного свята освітян, коледжани організували урочистий концерт із музичними подарунками. Приємно, коли студенти цінують щедрість люблячих сердець своїх учителів, їхнє терпіння і розуміння, відданість справі і любов до студентів.

За традицією під час урочистого святкування були проголошені слова привітання, у яких лунали думки про те, що професія вчителя поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і суворість. Працю викладача неймовірно складно оцінити, їй просто немає ціни. Учителі стільки сил вкладають у свою справу, що часом забирають свою увагу у близьких.

Неодмінною частиною заходу були нагородження найкращих працівників. Почесною грамотою була відзначена викладач спеціальних дисциплін перукарів О.В.Віщенко, а викладач спеціальних дисциплін економістів Т.В.Черемісова та бухгалтер В.В.Чайка – грамотами коледжу.

Бажаємо всім педагогам незгасимої енергії, квітучого здоров'я, нових здобутків та перемог! Нехай ті знання, з яких формується повноцінний розумовий багаж, міцно осідають в головах ваших здібних дітей. Нехай ваше дозвілля буде не тільки перевіркою зошитів та написанням методик, але й насиченим приємними подіями життям.