Новини

15.11.2019

Від сесії до сесії живуть студенти весело,
А сесія - всього два рази на рік.
Студентом бути - знання здобути,
Усе узнати, як вчили мати.
Гризіть науки граніт нелегкий,
Без втоми й муки, бажаєм злету.

15 листопада для студентів Брянківського коледжу був проведений святковий захід, присвячений Дню студента. Це свято всіх студентів, яке в Україні, як і в більшості країн світу відзначають 17 листопада. Воно також відоме як Міжнародний день студента. Свято асоціюється з молодістю, романтикою і веселощами.

Захід пройшов у дружній коледжній родині. Директор коледжу Сапіжак Михайло Степанович привітав усіх присутніх зі святом , а кращим студентам вручив грамоти. Заступник директора з навчальної роботи Камчатна Н.В. відзначила окремих студентів подяками за внесок у навчально-наукову, конкурсну та громадську діяльність коледжу.

Традиційно першокурсників привітала богиня Афіна і вручила їм студентські квитки. Під час заходу також були підведені підсумки конкурсів, проведених напередодні свята: за кращу стіннівку отримала приз група 41-МП, в конкурсі «Ви щасливчик» чотири студенти отримали подарунки-сюрпризи.

Наприкінці заходу, окрім теплих слів і побажань, профком працівників і студентів коледжу вручив студентським групам солодкі подарунки.

Нехай студентські роки будуть щасливими, а відзначення Дня студента в коледжі залишиться однією з найприємніших та найпам'ятніших подій у житті студентів.