Новини

31.01.2020

В коледжі з 29 по 30 січня 2020 року відбувся захист дипломних проєктів здобувачів вищої освіти спеціальності 022 Дизайн (перукарське мистецтво та декоративна косметика).

Оцінювання кваліфікаційних робіт і професійних компетентностей студентів проводила Екзаменаційна комісія на чолі з головою Костюк О.П., старшим викладачем кафедри дизайну, кандидатом філософських наук. Ольга Петрівна, як досвідчений фахівець, мала можливість оцінити компетенції студентів із практичної точки зору.

Комісія відзначила, що до захисту дипломних проєктів студенти підійшли творчо. Під час власних досліджень з створення нових моделей зачісок були вирішені питання стосовно вибору історичних зачісок заданої тематики, аналіз конструкцій сучасних моделей, способи виготовлення пастижерних виробів для доповнення художнього образу, аналіз цін на перукарські послуги, маркетингові дослідження перукарень регіону, обґрунтування заходів з охорони праці на робочому місці та ін.

Цікавими моделями зачісок, які відзначались оригінальністю і творчим підходом, були роботи наступних студентів: Маричевої П., Герасименко А., Калініченко В., Раєвської В.

Заслухавши доповіді студентів, які супроводжувались яскравими презентаціями їх робіт, відповіді на додаткові запитання та враховуючи якість виконання дипломних проєктів, проявлені самостійність, ініціативу і майстерність здобувачів вищої освіти, Екзаменаційна комісія ухвалили рішення про присвоєння випускникам кваліфікації: фахівця з перукарського мистецтва та декоративної косметики.

Вітаємо студентів Брянківського коледжу із успішним завершенням навчання та бажаємо подальшого навчання і кар’єрного зросту!