Новини

01.09.2020

1 вересня в Брянківському коледжі розпочався новий 2020/2021 навчальний рік для І курсу на основі базової загальної середньої освіти та здобувачів освіти 2, 3, 4 курсів. Проте, на жаль, без святкової урочистості.

Першокурсників радо зустріли на подвір'ї навчального закладу їх класні керівники. Для цих студентів проведені вступні зустрічі у малих групах, на яких вони мали можливість познайомитися з представниками адміністрації, органів студентського самоврядування, викладачами, керівниками груп та, безперечно, один з одним.

Директор коледжу на зустрічі подякував студентам старших курсів за велику роботу, яка була проведена у весняному семестрі минулого навчального року, опанування технологій дистанційного навчання за карантинних умов. Освітній процесс було збережено, виконані всі вимоги навчальних планів, забезпечено успішне проведення сесії.

В аудиторіях відбулися тематичні виховні години, а опісля навчальні заняття згідно розкладу.

21 вересня – розпочнеться навчальний рік для вступників на основі повної загальної середньої освіти і ступеня кваліфікованого робітника зі спеціальностей 022 Дизайн, 071 Облік і оподаткування та 051 Економіка (І курс) згідно дат початку навчання, які зазначені в освітньо-професійних програмах.

Пандемія СOVID–19 триває, але Луганська область перебуває у «зеленій» карантинній зоні, тому навчання буде проводитися в очному режимі у коледжі з дотриманням протиепідемічних вимог.

На зустрічі зі студентами було зазначено, що необхідно ретельно дотримуватися соціальної дистанції, уникати скупчення людей у закритих приміщеннях, використовувати засоби індивідуального захисту, дотримуватися правил респіраторної гігієни та етикету кашлю, негайно звертатися по медичну допомогу при ознаках захворювання тощо.

По коледжу виданий наказ №46-ОД «Про організацію освітнього процесу в 1 семестрі 2020-2021 навчального року», в якому передбачені необхідні заходи щодо протидії поширенню коронавірусу.

Наше головне спільне завдання — максимально обмежити ризики захворювання, надійно захистити здоров'я студентів, викладачів і співробітників.

Ми переконані, що зуміємо надати якісні освітні послуги незважаючи на зовнішні несприятливі обставини. Всім бажаємо успішного навчального року й міцного здоров'я!