Новини

02.10.2020

2 жовтня 2020 року, у найпрекраснішу пору року, коли шелестить золоте листя, а в повітрі чується п’янкий аромат осінніх квітів та яблук, в коледжі на урочистості зібралися педагоги і студенти, щоб відзначити професійне свято – День вчителя.

Це не тільки свято вчителів, це свято усіх, хто глибоко шанує працю педагога, вихователя, наставника підростаючого покоління.

На початку заходу усіх присутніх привітав зі святом директор коледжу, заслужений працівник культури України, Сапіжак Михайло Степанович, відзначивши, що колектив коледжу – справжні професіонали, котрі вміють креативно мислити, зацікавити студентів не тільки навчанням, а й позааудиторною роботою. В привітальному слові побажав колегам найголовнішого – роботи під мирним небом України, міцного здоров’я та зазначив, що завжди ставився до професії вчителя шанобливо і дбатиме й надалі про студентів та працівників закладу.

Також директор відзначив грамотами університету і коледжу багатьох викладачів, котрі своєю невтомною працею піднімають престиж навчального закладу та дають ґрунтовні знання його студентам.

Прозвучали слова привітання і від студентського парламенту коледжу, представники якого вручили педагогам чудові букети осінніх квітів.

Свято минуло, залишивши відчуття радості, любові, спілкування та єднання двох найважливіших ланок закладу освіти – педагогів і студентів, а також їх сердець.