Новини

05.10.2020

5 жовтня 2020 року з метою виборів делегатів за квотами для участі у виборах ректора Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» відбулися загальні збори студентів денної форми здобуття освіти Брянківського коледжу. Представники із числа студентів для участі у виборах ректора Університету обиралися студентами шляхом прямих таємних виборів відповідно до вимог Положення про студентське самоврядування коледжу. Обрано наступних представників від студентського колективу - студентку 4 курсу спеціальності 022 Дизайн (графічний дизайн) Прокудіну Мадину і студентку 2 курсу спеціальності 022 Дизайн (графічний дизайн) Кузнецову Олену.

Цього ж дня в актовій залі Лисичанського педколеджу відбулися сумісні збори трудових колективів трьох відокремлених підрозділів: ВП «Лисичанський педагогічний коледж ЛНУ імені Тараса Шевченка», ВП «Брянківський коледж ЛНУ імені Тараса Шевченка», ВП «Кадіївський педагогічний коледж ЛНУ імені Тараса Шевченка» для обрання представників з числа штатних працівників, які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками для участі у виборах ректора Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка».

На зборах трудового колективу відповідно до квоти представниками від Брянківського коледжу були обрані працівники: Чайка В.В. і Пянтковська Л.О.