Новини

14.10.2020

Традиційно в свято Покрови Пресвятої Богородиці студенти та викладачі Брянківського й Лисичанського коледжів Луганського національного університету імені Тараса Шевченка вітають бійців батальйону «Тернопіль» з Днем Захисника України та висловлюють пошану за їх мужність. Цьогоріч на місце дислокації батальйону ми завітали разом з працівниками Палацу імені Володимира Сосюри, які приготували святкову програму. Перед бійцями виступали: багаторазова переможниця міських, регіональних та всеукраїнських конкурсів вокальної майстерності Глотова Лоліта, династія Сидоренко Валерій та Олександр, учень школи мистецтв №1 м. Лисичанськ Дмитро Бородавкін, який заворожив своєю грою на саксофоні.

З теплими словами вітання виступив директор Брянківського коледжу Сапіжак М.С., який подякував за мужність і терпіння у високій справі служіння України і побажав здоров’я, сили та єдності на життєвому шляху.

З нагоди свята Дня захисника України та в знак вдячності бійцям-тернополянам освітянами був подарований український стяг і солодощі.

Низько вклонімося кожному воїну, який захищає нас і нашу Землю.