Новини

13.11.2020

Захист курсових проєктів студентами спеціальності 022 Дизайн (перукарське мистецтво та декоративна косметика)

12-13 листопада у ВП «Брянківський коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка» відбувся захист курсових проєктів з дисципліни «Художнє моделювання зачіски» студентами групи 41МП. Оскільки в коледжі з 15 жовтня запроваджено дистанційне навчання, то захист відбувся онлайн із застосуванням платформи для відеозустрічей Google Meet.

Курсовий проєкт складався із кількох частин: пояснювальної записки, презентації та моделі, на якій був створений художній образ. Всі студенти вчасно виконали завдання з курсового проєктування і були допущені до захисту.

Основною складовою захисту проєкту було представлення моделі сучасної зачіски та макіяжу на підставі дослідження історичних зачісок та сучасного напрямку моди, над створенням якої майбутні дизайнери перукарського мистецтва працювали упродовж декількох місяців. Під час відповідей студенти аналізували основні закономірності побудови об`ємно-просторових композицій, пояснювали застосування основних закономірностей в створенні композиції зачіски та обгрунтовували компоненти і засоби композиції в процесі художнього моделювання зачіски.

Оцінювали курсові проєкти члени комісії: директор коледжу – Сапіжак Михайло Степанович, заступник директора з навчальної роботи – Камчатна Ніна Вікторівна, голова циклової комісії спеціальності 022 Дизайн (перукарське мистецтво та декоративна косметика) – Віщенко Ольга Володимирівна, завідувач навчально-виробничих майстерень – Дунець Наталія Володимирівна.

Оглянувши презентації студентських робіт, комісія високо оцінила творчі проєкти студентів, відзначивши належний рівень їх підготовки і набуті за час навчання фахові компетентності. Під час спілкування членами комісії і студентами були сказані зауваження і побажання щодо подальшої ефективної співпраці.

Вітаємо студентів коледжу з успішним захистом курсового проєкту!