Новини

15.03.2021

З метою зміцнення патріотичного духу в суспільстві, підвищення суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формування щорічно в Україні відзначають День українського добровольця.

Саме тому 13 березня 2021 року напередодні його святкування, делегація коледжу привітала зі святом бійців роти особливого призначення «Тернопіль». Студенти та викладачі Брянківського коледжу впродовж кількох останніх років підтримують товариські стосунки з цим військовим підрозділом.

Директор коледжу Сапіжак Михайло Степанович у промові перед особовим складом роти відзначив їх мужність та героїзм як захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України.

Всі члени делегації щиро подякували бійцям за їх свідому, добровільну працю на благо процвітання і миру на рідній землі, адже саме вони ціною навіть власного здоров’я, а інколи й життя, захищають Україну під час ворожої агресії. І побажали доброго здоров'я на довгі роки, благополуччя, миру та надійного тилу, залишили до чаю смаколики та подарунки. .