Новини

01.09.2021

1 вересня наша держава традиційно зустрічає День знань — справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.

У цей день Брянківський коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка впевнено розпочинає новий начальний рік.

З вітальною промовою до здобувачів фахової передвищої освіти та викладачів звернувся директор коледжу, заслужений працівник культури України, відмінник освіти України Сапіжак Михайло Степанович. Він привітав усіх з початком нового навчального року та з 30-річчям Незалежності України. Він підкреслив, що знання сьогодні як ніколи потрібні молодому поколінню для розбудови сильної та незалежної держави.

«Початок нового навчального року в житті студентів – завжди хвилююча й відповідальна подія. Але для новачків-першокурсників це особливі, ні з чим не порівнянні емоції», - такими словами почала свою промову заступник директора з навчальної роботи Камчатна Ніна Вікторівна. – «Основне, на що потрібно звертати увагу та докладати максимальних зусиль, – це освоєння нових знань, враховуючи переходи від дистанційного до очного навчання, пов’язаного з епідемією COVID-19».

У ході урочистого свята першокурсники познайомились зі сторінками історії коледжу, його насиченим життям та яскравими досягненнями.

Ми ще раз вітаємо усіх, хто навчається та навчає, з Днем знань та бажаємо відмінних результатів у новому навчальному році!