Новини

25.09.2021

25 вересня 2021 року у місті Краматорську на честь Дня міста відбувся наймасовіший біговий захід області — марафон "Наш Краматорськ". В ньому взяли участь майже 2 тис. осіб, серед яких були і дев’ять студентів Брянківського коледжу.

Поїздку до Краматорська організувала комісія фізичного виховання Лисичанського педагогічного коледжу. Матеріальну підтримку поїздки здійснив профспілковий комітет викладачів і студентів Брянківського коледжу.

Марафон стартував на площі Миру. Учасники долали траси у 42 км (індивідуальний та командний забіг), 21 км, 10 км, 5 км, скандинавська ходьба — 5 км.

Студенти коледжу взяли участь у командному забігу на трасі 5 км. Найкращі результати показали студенти групи 31ДГ Шестаков Кирило, студенти групи 21ДЕП Макєєв Данило і Пасюга Гліб, студентка групи 41 ДГ Холоша Аліна, в якої до речі це вже третій марафон.

Студенти разом з викладачем Черемісовою Т.В. також подивилися на інші забіги серед різних категорій учасників: "забіг хендбайкерів" — 3 км, дитячий забіг — 100 м, шкільна естафета — 1,8 км, естафета "тато+мама+я" — 600 м, благодійний забіг — 600 м, забіг з собаками — 600 м.

Під час спортивного заходу на площі Миру працювали локації з дитячими інтерактивами, ексклюзивними фотозони, ярмарком та фудкортами.

Всі учасники забігу отримали пам’ятні медалі. А найголовніше, яскраві враження і незабутні спогади.