Новини

24.11.2021

24 листопада у Відокремленому структурному підрозділі «Брянківський фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» після довгої перерви у зв'язку з дистанційним навчанням нарешті зібралася студентсько-викладацька родина для відзначення яскравих подій.

Адміністрація коледжу привітала усіх здобувачів освіти з Міжнародним днем студента, зі святом, що зближує та об'єднує молодь, символізує юність, красу і романтику.

Директор Брянківського фахового коледжу, заслужений працівник культури України, відмінник освіти України САПІЖАК МИХАЙЛО СТЕПАНОВИЧ щиро привітав студентство зі святом, побажав самореалізації, активної життєвої позиції, успіхів у всіх починаннях. Він повідомив про зміну назви Брянківського коледжу. Також розповів про участь нашого освітнього закладу у заходах, присвячених 100-річчю з дня заснування Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка». На екрані були показані яскраві моменти участі наших здобувачів освіти у святкових заходах Університету. Вручення грамот і подяк за зайняті призові місця та активну участь у житті Університету сприяло створенню піднесеного настрою у присутніх. Були також відмічені здобутки студентів коледжу в навчально-науковій роботі.

Хвилюючим моментом для першокурсників стала посвята в студенти. Їм урочисто вручили студентські квитки.

Фіналом зустрічі з неймовірною динамікою та шаленою енергетикою стало проведення студентської лотереї «Я, щасливчик!», під час якої були розіграні цікаві призи.

Все це створило неповторну атмосферу незабутніх студентських миттєвостей!