Новини

17.12.2021

 

Впродовж листопада – грудня 2021 року в Брянківському фаховому коледжі пройшов Другий етап Тижня безпеки дорожнього руху. Здобувачі освіти старших курсів були долучені до Загальнонаціональної благодійної акції зі здачі крові для постраждалих в ДТП «Здай кров – врятуй життя», у Всеукраїнському конкурсі фото- та відеоробіт серед дітей та молоді «Безпечна країна».

До коледжу завітали представники Національної поліції для зустрічі зі студентами другого курсу щодо безпеки дорожнього руху на автомобільному та залізничному транспорті, попередження дитячого травматизму.

Керівники груп провели виховні години з питань безпеки поведінки на міських вулицях, до уваги здобувачів були представлені відео- та фотороботи про безпечну поведінку учасників дорожнього руху, проводилася вікторина.

Всі заходи були направлені на формування у здобувачів освіти усвідомлення необхідності дотримання належної дисципліни правил поведінки на дорогах, попередження дитячого травматизму та запобігання нещасним випадкам, а також виховання у дітей власної обережності.