Новини

31.08.2022

31 серпня відбулась зустріч адміністрації коледжу з представниками Миргородської міської ради. На зустрічі були розглянуті питання, які стосуються працевлаштування випускників коледжу, перспективи розвитку спеціальностей 022 Дизайн, 071 Облік і оподаткування, 051 Економіка.

Заступниця міського голови Наталія Молочко зазначила, що у місті постійно спостерігається тенденція до росту об'єктів із надання перукарських, косметологічних та інших побутових послуг, зокрема манікюру, педикюру, масаж, якими користуються мешканці та гості громади. Миргородська громада спеціалізується на розвитку санаторно-курортної сфери, потребує кваліфікованих спеціалістів у галузі послуг, економічній та фінансовій сферах. Наразі містяни отримали можливості здобуття в Миргороді фахової передвищої та вищої освіти.

Також на зустрічі піднімались питання організації й проведення всіх видів практик на підприємствах, що є потенційними для працевлаштування здобувачів освіти. Окрім того були окреслені шляхи співпраці сторін у культурних та мистецьких проєктах.

Зустріч показала, що місцева влада зацікавлена в існуванні структурних підрозділів Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» в перспективі розвитку Миргородської громади.