Новини

17.11.2022

Сьогодні, усі студенти світу святкують Міжнародний день студента! Студентство – незвичайні люди, які змінюють хід історії! Українські студенти вкотре довели, що саме вони є тими, хто рухає світом, і великою силою майбутнього! Студенти, разом з усім народом України, демонструють свою незламність, патріотизм та професіоналізм, толерантність, мудрість і на всіх фронтах захищають нашу країну!

В системі освіти відбулися значні зміни, але студенти продовжують навчатися, кожен в різних умовах, адже розуміють, що знання, то – зброя, якою вони обов'язково переможуть ворога!

У День студента адміністрація Брянківського фахового коледжу ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка» привітала своїх здобувачів освіти зі святом, першокурсникам підготували цікавий екскурс історії та життя коледжу, були розіграні призи і завершилося дружнім чаюванням та тортом.

Тож нехай це свято об'єднає всю сучасну молодь, яка навчається, заради миру та розвитку, світлого майбутнього та втілення задумів у вільній незалежній прогресивній Україні!

Зі святом вас, студенти! З вірою у перемогу!