Новини

19.12.2022

А до нас прийшов Святий Миколай!

У нас, в Україні, діти з великим нетерпінням чекають 19 грудня. Вони напередодні свята пишуть листи Святому Миколаю, а у день перед святом згадують всі свої добрі та злі вчинки. Бо чемні діточки обов'язково знайдуть під подушкою подарунок, а неслухняні - різку.

Ось і настала мить коли Миколай завітав до дітей Миргородської спеціальної школи. Здобувачі освіти трьох структурних підрозділів ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка»: Брянківський фаховий коледж, Навчально-науковий інститут економіки та бізнесу та Факультет природничих наук разом із заступниками з соціально-гуманітарної роботи підготували та провели святкову виставу з веселими конкурсами, естафетами і танцями, в яких радо взяли участь школярі. Всі учасники свята отримали іграшкові сувеніри, виготовлені студентами, а викладачі ДЗ ЛНУ імені Тараса Шевченка з адміністрацією школи заздалегідь підготували солодкий стіл для учнів.

По завершенні свята відбулось вручення подарунків від Миколая: набір спортивного інвентаря для дітей закладу. Усі залишилися задоволеними, обіцяли бути чемними і чекати Миколая наступного року!

Підготували: Тетяна СТАРАНКО, Юлія БУТЕНКО, Ірина ІСАЄНКО