Новини

17.01.2023

 

17 січня 2023 року у Відокремленому структурному підрозділі «Брянківський фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» відбулося чергове засідання педагогічної ради в режимі он-лайн, на якому було підведені підсумки освітньої діяльності за І семестр 2022/2023 н.р., відзначено здобутки і досягнення педагогічних працівників коледжу та розглянуто актуальні питання щодо подальшої освітньої і господарської діяльності колективу коледжу в умовах воєнного стану.

Роботу засідання педагогічної ради розпочав директор колледжу Михайло Сапіжак, який ознайомив колег із порядком денним.

Одним із нагальних питань, було питання продовження освітнього процесу із застосуванням технологій дистанційного навчання, підвищенням його ефективності та підготовка документації до акредитації освітньо-професійних програм зі спеціальностей, за якими проводиться підготовка фахівців у коледжі.

У наступному виступі відповідальний секретар приймальної комісії Тетяна Старанко доповіла про заплановані заходи з професійної орієнтації учнів загальноосвітніх шкіл як надійного фундаменту для майбутньої вступної кампанії і якісного набору студентів у 2023 році.

Єлизавета Радіонова, методист коледжу, доповіла про атестацію педагогічних працівників коледжу в 2023 році, акцентуючи увагу на виконанні атестаційною комісією коледжу заходів з підготовки і проведення атестації педагогічних працівників відповідно до графіка роботи комісії. На засіданні педагогічної ради також були розглянуті клопотання від викладачів про визнання результатів підвищення кваліфікації.

Головний бухгалтер коледжу Тетяна Черемісова надала інформаціюпроз виконання бюджету коледжу в 2022 році та особливості планування його на 2023 рік.

Робота педагогічної ради в дистанційному форматі супроводжувалась доброзичливою атмосферою. Дякуємо всім учасникам педагогічної ради, що долучилися до засідання в режимі онлайн. Розуміючи, що подальший успіх залежить від наших зусиль, бажання працювати та віри у завтрашній день, бажаємо педагогам креативних ідей, творчих здобутків, при цьому дбаючи про власне здоров'я і здоров'я оточуючих.

За результатами роботи педагогічної ради прийнято ряд рішень, які у подальшому визначатимуть головний вектор роботи та розвитку коледжу.