Новини

25.01.2023

Протягом жовтня-грудня 2022 р. Державна установа «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» проводила виставку-конкурс «Ми у творчості знаходимо себе», основна мета якої - популяризація кращих музейних практик, збереження та примноження традицій вітчизняного мистецтва у закладах фахової передвищої освіти та сприяння всебічній творчій самореалізації студентських та педагогічних колективів.

Викладачі Відокремленого структурного підрозділу «Брянківський фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» Тетяна Старанко та Ольга Віщенко взяли участь у конкурсі, надавши на розгляд професійного та компетентного журі свої роботи.

25 січня за підсумками конкурсу було проведено творчий бранч на тему «Творчий потенціал педагогічних та студентських колективів».

Основними спікерами заходу стали автори кращих робіт. Віщенко Ольга у своїй доповіді охарактеризувала свої роботи, детально зупинившись на особливостях техніки виконання своїх творів. Розказавши, що надихнуло її на створення картин: це прагнення миру та нескореність українського духу, заклик до боротьби за волю України, формування національної свідомості, духовної культури народу, патріотизму, любові та поваги до історії України.

Незважаючи на нелегкі часи у нашій державі, освітяни Брянківського фахового коледжу та здобувачі освіти віддано працюють кожен на своєму фронті. Все буде Україна!