Новини

04.05.2023

1-2 травня 2023 року відбувся відкритий захист курсового проєкту з дисципліни «Композиційна організація форми» здобувачами освіти групи 31-ДГ спеціальності 022 Дизайн (графічний дизайн) у форматі он лайн.

Виконання курсового проєкту – це не тільки поглиблення, узагальнення і закріплення знань з освітнього компоненту, це також робота над дизайн-проєктом і набуття навичок вирішення конкретного фахового завдання.

В представлених до захисту курсових проєктах здобувачі освіти дослідили композиційну організацію форми об'єктів дизайну на прикладі розробки багатосторінкового видання, логотипу та елементів фірмового стилю, графічного наповнення web-сайту.

Для захисту своїх досліджень здобувачі фахової передвищої освіти підготували ґрунтовні доповіді та цікаві презентації, тим самим піднявшись ще на одну сходинку до досягнення кінцевої мети здобуття освіти в фаховому коледжі – отримання диплому.

Комісія з захисту курсових проєктів відзначила високий рівень підготовки студентів зі спеціальності.

Вітаємо здобувачів освіти з успішним захистом курсових проєктів, бажаємо наполегливості та наснаги в оволодінні спеціальними компетентностями фахівця у сфері дизайну, вдалих графічних рішень та творчого натхнення!