Новини

28.06.2023

27-28 червня 2023 року відбувся захист дипломних проєктів здобувачів освіти спеціальності 022 Дизайн за спеціалізаціями 022.01 Графічний дизайн та 022.02 Дизайн одягу.

Здобувачі освіти представили дипломні проєкти з розробки дизайну плакав, перекидних календарів, графічного наповнення сайту, книжкових ілюстрацій та айдентики. Комісія відзначила дипломні проєкти Шеремета Олександра, Андрусенко Ірини, Шестакова Кирила, Цеми Данііла, Сизової Валентини і Єфіменко Ліни.

Дизайнери одягу представили проєкти з розробки моделей молодіжного, вечірнього, коктейльного одягу.

Голова Екзаменаційної комісії, кандидат педагогічних наук, доцент, виконуюча обов'язки директора навчально-наукового інституту культури і мистецтв ДЗ ЛНУ імені Тараса Шевченка Продан Ірина привітала випускників з успішним захистом дипломних проєктів, а також наголосила на важливості постійного саморозвитку і вдосконалення професійних навичок. Також Ірина Володимирівна ознайомила здобувачів освіти з особливостями вступу на навчання до Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка».

Директор Сапіжак Михайло, звертаючись до випускників коледжу, побажав їм успіхів у творчій діяльності, а також не зупинятись на досягнутих результатах.

Вітаємо випускників з успішним захистом дипломних проєктів, бажаємо впевненості у своїх силах та творчої реалізації!