Новини

29.08.2023

 

Початок нового навчального року

29 серпня 2023 року у ВСП «Брянківський фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» відбулося традиційне серпневе засідання педагогічної ради, на якому було проаналізовано підсумки роботи педагогічного колективу за 2022/2023 навчальний рік та визначено основні завдання на новий навчальний рік. Засідання відбулося у змішаному форматі.

Відкрив засідання та привітав колектив з початком нового навчального року директор коледжу, заслужений працівник культури України, Михайло Сапіжак.

Михайло Степанович зупинився на актуальних питаннях життєдіяльності коледжу та планах і завданнях на перший семестр. Він наголосив на важливості дотримання кожним учасником освітнього процесу, як здобувачами освіти так і викладачами, правил особистої безпеки в такий непростий для нашої країни час.

Також члени педагогічної ради були ознайомлені із планом-схемою розташування укриттів у навчальному корпусі та гуртожитку, а також з правилами поведінки у них під час оголошення сигналу «Повітряна тривога».

Про результати прийому 2023 року доповіла відповідальний секретар приймальної комісії Галина Левшіна.

Приймальна комісія коледжу в цілому виконала поставлені завдання щодо забезпечення прийому здобувачів освіти за ОПС «Фаховий молодший бакалавр» у 2023 році. Доповідачка також окреслила основні завдання і перспективи профорієнтаційної роботи на 2023/2024 навчальний рік.

Відповідно до порядку денного заступник директора з навчальної роботи Ніна Камчатна надала ґрунтовний аналіз навчально-методичної роботи викладачів за 2022/2023 н.р. та звернула увагу членів педагогічної ради на основні завдання педагогічного колективу у новому навчальному році щодо розширення співпраці з кафедрами Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», стейкхолдерами, необхідності підвищення якості надання освітніх послуг і формування іміджу коледжу.

За результатами роботи педагогічної ради прийнято ряд рішень, які у подальшому визначатимуть головний вектор роботи та розвитку фахового коледжу.