Новини

20.09.2023

20 вересня Україна і світ відзначають Міжнародний день студентського спорту.

Ідея присвятити день університетському спорту належить Міжнародній федерації студентського спорту (FISU). У 2015 році FISU запропонувала ЮНЕСКО заснувати міжнародний день, присвячений університетському спорту. Ця пропозиція була підтримана державами-членами ЮНЕСКО під час 38-ї сесії Генеральної конференції в Парижі в листопаді 2015 року.

Щорічно здобувачі освіти ВСП «Брянківський фаховий коледж ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» долучаються до святкування Міжнародного дня студентського спорту.

Цьогоріч в коледжі було проведено інформаційну годину «Ми за здоровий спосіб життя!» зі спортивною флешмоб-руханкою, де нагадали здобувачам освіти про важливість фізичної культури, здорового способу життя.

Надійним джерелом доброго настрою і оптимізму, здоров'я та довголіття є рухомий спосіб життя, фізична культура і спорт! Саме вони виховують волю до перемоги, здатність долати труднощі та плекають в кожному з нас гордість за свою країну і дух Переможців, якими повинні бути справжні українці та українки.