Новини

29.01.2023

29 січня 2024 року в коледжі відбувся останній зимовий захист дипломних проєктів здобувачів освіти спеціальності 022 Дизайн (перукарське мистецтво та декоративна косметика).

Оцінювання кваліфікаційних робіт і професійних компетентностей студентів здійснювала Екзаменаційна комісія на чолі з головою Костюк О.П., кандидатом філософських наук, доцентом, завідувачкою кафедри дизайну Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка».

Комісія відзначила творчий підхід здобувачів освіти коледжу до захисту дипломних проєктів. Під час досліджень зі створення художніх образів випускники самостійно вирішували такі питання, як-от: вибір елементів історичних зачісок на задану тематику, аналіз конструкцій спроєктованих моделей зачісок, способи виготовлення пастижерних виробів для доповнення художнього образу, розрахунок і аналіз цін на перукарські послуги, маркетингові дослідження діяльності перукарень регіону, обґрунтування заходів з охорони праці на робочому місці та ін.

Ольга Петрівна як досвідчений фахівець разом з колегами мала можливість оцінити набуті випускниками компетентності з практичної точки зору. Цікавими та оригінальними моделями зачісок стали практичні роботи студентів Богомол М., Євтушенко Є., Пантелєєвої Д.

Виступи студентів супроводжувались презентаціями їхніх проєктних розробок. Заслухавши доповіді дипломників, Екзаменаційна комісія ухвалила рішення про присвоєння випускникам кваліфікації: фаховий молодший бакалавр (фахівець) з перукарського мистецтва та декоративної косметики.

Вітаємо студентів Брянківського фахового коледжу з успішним завершенням навчання та бажаємо подальшого здобуття вищої освіти і кар'єрного зростання!