Новини

13.02.2024

За підсумками 1 семестру 2023/2024 навчального року в коледжі відбулися захисти курсових проєктів з дисциплін: «Художнє моделювання зачіски» і «Пастиж».

Захист курсових проєктів є одним із заходів семестрового контролю. Для його успішного проходження здобувачами були підготовлені такі складові: пояснювальна записка до курсового проєкту, презентація дослідження та модель, на якій був створений художній образ.

Слід зазначити, що студенти груп 41МП, 301МПз, 201МПз та 31МП вчасно виконали завдання з курсових проєктів і були допущені до захисту.

Під час захисту проєктів здобувачі надали на розгляд комісій різні моделі сучасних зачісок, макіяжу і пастижерних виробів, виконаних на підставі дослідження історичних стилів і сучасних напрямків моди.

Захист виконаних робіт виявив здатність студентів не тільки аналізувати основні закономірності побудови об`ємно-просторових композицій і засоби художнього моделювання, але й вдало застосовувати їх в дизайнерській практиці.

Комісія у складі досвідчених викладачів коледжу оцінила творчі проєкти і відзначила добрий рівень підготовки здобувачів освіти з фахових дисциплін. Члени комісії висловили зауваження і побажали подальшого професійного розвитку здобувачам освіти.

Вітаємо студентів коледжу з успішним захистом творчих робіт!