Новини

19.02.2024

19 лютого 2024 року до дня Державного герба України у Брянківському фаховому коледжі ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка» пройшла година державності «Символ твоєї свободи».

Керівники академічних груп разом зі здобувачами освіти пригадали давню історію державного символу України та наголосили, що День Державного Герба України – це не тільки національне українське свято, це перш за все відголос історії нашої нації та символ боротьби за суверенітет нашої Держави. Кожен патріот та свідомий українець схиляє голову перед гербом своєї країни. Тим самим він схиляє голову перед своїми пращурами, які брали участь в боротьбі та розбудові нашої країни та відстоюванні її самобутності і незалежності, перед захисниками України, які сьогодні боронять нашу націю від російського агресора, захищають незалежність і територіальну цілісність України.

Саме такі заходи виховують у здобувачів освіти коледжу патріотичні почуття і гордість за власну країну, шанобливе ставлення до державних символів та є важливою сходинкою в закладенні духовних основ державності.