Новини

27.03.2024

27 березня відзначається Всесвітній день театру (World Theatre Day). Як відомо, театр – це особливий і прекрасний світ, у якому все незвичайне. Долучаються до нього не лише його поціновувачі, а й багато різних фахівців, які і є творцями чудового рукотворного мистецтва.

На заняттях з гриму здобувачі освіти спеціальності 022 Дизайн (перукарське мистецтво та декоративна косметика) демонструють свою здатність створювати неймовірні образи, відтворюючи різноманітні театральні персонажі. У процесі створення образів вони застосовують професійні компетентності з технології гримування, макіяжу.

На практичних заняттях студенти змогли продемонструвати не лише свої вміння, а й своє захоплення театральним мистецтвом. Заняття з гриму для майбутніх фахівців відкривають не лише можливість вивчити техніку та методи, але й стали платформою для самовираження та творчого експерименту.

Таким чином, Всесвітній день театру нагадує усім нам про значення мистецтва в нашому житті та про важливість підтримки талановитої молоді.