Новини

04.04.2024

Вітаємо Тимошенко Яну, здобувачку освіти Відокремленого структурного підрозділу «Брянківський фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» з перемогою у VI Всеукраїнському конкурсі «LIME. Go to read!»!!!

Яна створила роботу «Library in my eyes. Go to read!», що посіла третє місце у номінації «Краща робота, створена за допомогою штучного інтелекту». « Бібліотека в моїх очах – це тема, яка завжди викликає в мене велике захоплення. Це місце, де слова оживають, а сторінки книг перетворюються на вікна в інші світи», - поділилася своїми думками про бібліотеку студентка.

Церемонія оголошення переможців VI Всеукраїнського конкурсу фото- та відео робіт «LIME. Go to read!» відбулась 30 березня 2024 року у Київському столичному університеті імені Бориса Грінченка. Саме факультет журналістики виступив організатором конкурсу. Як зазначили члени журі, визначити найкращі із 423 робіт від 700 учасників було складно. Були надіслані роботи з різних куточків України. Навіть повітряна тривога, що пролунала після оголошення першої категорії учасників, хоч і перервала церемонію на певний час, проте не завадила проведенню процедури оголошення решти переможців.

Ще раз вітаємо Яну та її керівника, викладача Тарариву Лідію Юріївну!